Sleepover og skravling

Processed with VSCO with a5 preset

Da var det mandag igjen og ny uke! Jeg har hatt en superfin helg, hvor jeg har fått ladet batteriene og hatt skikkelig jentehelg. Kjæresten var bortreist, så kusinene min bodde hos meg i helgen, og gud som vi koste oss. Med alderen har jeg bare blitt mer og mer redd for å sove alene hjemme, og etter innbruddet vi opplevde nylig, ble tanken på å bo alene enda skumlere. Heldigvis bor kusinene min bare noen gater bortenfor oss, så hun kom på sleepover-weekend, og det var veldig trygt og maks kos! Fredagskvelden brukte vi på sofaen med Poké bowls, lakris og norsk tv-maraton. Skikkelig fredagskos!:-)

Lørdag morgen sto jeg opp tidlig å dro på boksing etterfulgt av litt skole-jobbing før jeg dro på en laaang lunsj med noen venninner fra Oslo og London på Cecconis; min absolutte favorittrestaurant for lunsj her i London. Vi skravlet hull i hodet på hverandre, og plutselig var klokken hadde blitt halv åtte. Da hoppet jeg rett i en taxi og kom meg hjem, for der på trappa stod venninnene jeg hadde invitert på middag! Planen var å lage hjemmelagd middag til gjestene mine, men det blir sushi i stedet. Vi hadde en superhyggelig lørdagskveld med sushi, vin, smågodt og gode samtaler! Det beste jeg vet!

Søndag startet jeg med en bokse-økt etterfulgt av en lang dag på sofaen til favorittpersonen min kom hjem. Vi lagde scampi-taco til søndagsmiddag og hadde en super fin sødagskveld!

Håper din helgen var fin og fylt med masse kos!

Vi skrives, xx Rikke