Da er det endelig mars, og påsken er like rundt hjørnet. Jeg er egentlig ikke så veldig glad i tradisjonell påskepynt, men synes fortsatt det er hyggelig og gjøre litt stas på høytidene hjemme. Derfor står mye gult og tulipaner i fokus i år.

Her er noen inspirasjonsbilder for hvordan jeg har tenkt til å “stelle” i stand hjemme rundt påsketider.

Det er ikke feil å blande inn en del grønt i alt det gule også. Kanskje inspirasjon til bordet på påskeaften?

Alle bildene er funnet på www.pintrest.com

Bidragsyter

2 Kommentarer

 1. Hei! Virker som at du har veldig god smak på interiør. Har du noen tips til hvordan man skal velge kunst / bilder? Jeg renoverer nå og syns dette er det absolutt vanskligste å velge, og vet om flere som er i samme situasjon. Om du har noen tips tar vi det gjerne imot!

  • Phoebe Hveem Svar

   Hei,
   Det er jeg helt enig i, selv er jeg veldig glad i kunst men synes også det er vanskelig og velge.
   Jeg er går ofte for det jeg liker uten om nødvendigvis tenke at det skal passe så godt til hjemmet. Jeg har bygd opp egen smak og stil etter mange år, og på en eller annen måte har jeg en tendens til å velge ting som passer til hverandre uten at det skal stå i fokus. Jeg synes også det kan være kult med kunst som skiller seg ut og nødvendigvis ikke “faller” rett inn i interiøret. Vet ikke om dette hjalp deg noe, men hvert fall litt sånn jeg tenker.

Skriv en kommentar