90-talls denim

Det er ingen tvil om at 90-tallet står sterkt i motebildet denne sesongen. Nå er det en gang slik at det er noen trender man fortsatt burde la ligge igjen på 90-tallet. Den gode ekte denimen derimot, har jeg gledet meg til skulle komme tilbake. Jeg har sverget til Levis sine 501 slim, som er gode i høyden på livet og uten stretch.

Nå ser det ut som om de har fått en konkurrent i Never Denim.

Never Denim lanserer nå en jeanskolleksjon som er sterkt preget av 90-tallet, og hvor alt dreier seg om den autentiske denim looken. Jeansen har lite stretch, har god høyde i livet, og ser passe slitt og vintage ut.

Det er også noen av modellene som er croppet, og de er perfekte til sandaler på sommeren. Det skal sies at jeg bruker ankelkorte jeans året rundt, og synes det kan være morsomt å vise frem noen strømper eller sokker. Jeg har allerede funnet mine favoritter, og flyttet inn i et par. Kolleksjonen er å finne i butikk nå.

//bildene er lånt fra BikBok/Never Denim.