Påske i Portugal – vårt andre hjem

Påsken er rett rundt hjørnet, og vi skal pakke med oss litt varmere klær og dra til Portugal. Vår farmor er portugisisk, og vi har en stor familie der, så siden vi var små har vi tilbrakt hver sommer i Portugal. Vi elsker å dra dit, og føler oss virkelig hjemme. Det som er en ekstra fin bonus er at det er gode surfeforhold, så vi skal nok få tilbrakt en god del timer i havet.

Når vi er i Portugal pleier vi å spise masse økologisk og sesongbasert mat, rett og slett fordi det er så utrolig bra utvalg i butikkene. De siste to årene har det også dukket opp masse plantebaserte og økologiske restauranter og caféer med mye bra utvalg.  Vår favoritt matbutikk er Go Natural, hvor absolutt alt er økologisk. De selger alt fra matcha og supermat til kokosflak, brød og frukt og grønt. Når skal dette dukke opp i Norge?

Bølgene i Portugal er ganske så kraftige, men vi pleier å få noen fine dager på havet.

   Har dere vært i Portugal før? Har dere noen tips til steder vi burde sjekke ut?