Fuglelampe på budsjett

Jeg var på jakt etter en morsom søt lampe til barnerommet, og er det noe det er vanskelig å finne så er det fine lamper. Fuglelampene fra den franske designeren Mathieu Challiéres har alltid vært en favoritt, men dessverre ikke like prisvennlige.

Er det noe jeg er på jakt etter må jeg alltid innom Etsy for å se om jeg finner det der. Her finner man alt fra bryllupseffekter, smykker, notatbøker, solbriller og kort. Et kjapt søk på birdcage lamp, og det dukket opp mange fine alternativer. Jeg kunne til og med komme med ønsker om hvilken farger jeg ønsket på fuglene, og også velge om jeg ville ha buret i kobber, sølv eller gull. Jeg ga selgeren frie tøyler på valg av farger, men presiserte at den skulle brukes til et pikerom og at jeg ønsket buret i sølv. En uke senere dukket den opp på døren, og både liten og stor ble kjempefornøyde.

Dette ble ukens budsjettips. Lampene finner du HER.