Ferdig!

Endelig ferdig! For en vanvittig bra følelse! Dette semesteret har føltes så langt, og det har vært ordentlig tøft, ingen tvil om det! De som sier at ettårige diplomas er piece of cake har ikke vært midt oppi det.

Det har vært mange ups and downs, både med teammates som valgte å slutte og teammates som ikke gadd å jobbe, men jeg kom i mål, og jeg er forbanna fornøyd! Godfølelsen all the way! Nå har jeg påskeferie, og det er en helt vidunderlig følelse. Tre uker fylt med familiebesøk, hjemreise, reise til LA og til slutt San Fransisco. Har allerede pakket i hodet, og er så klar for sol og varme, atte hjelp! Gleder meg også til å komme tilbake i rutiner her inne, det har vært litt dårlig med updates fra meg de siste to ukene. Men det lover jeg at skal gjøres opp for nå!

Håper dere har en like fin torsdag som meg!

Enjoy!