Shoreditch

Processed with VSCO with s2 preset

Denne uken har bare flydd forbi, og plutselig var det helg i morgen, gitt. Det skal bli deilig – selv om jeg har en del skole jeg må gjøre. Nå begynner «deadlines» å krype innpå, og ettersom jeg tar meg påskeferie neste helg, prøver jeg å ligge litt foran planen denne og neste uke. Bortsett fra det, skal jeg kose meg med en del bursdager denne helgen, så det blir nok gøy. Noe spesielt dere ønsker innlegg om nå før påske? Typ antrekksinspirasjon for fjell-påske eller sol-påske? Gi gjerne et vink under i kommentarfelt om hva dere kan tenke dere.

Forresten, hvor kult er ikke dette skjørtet mitt? Min svenske venninne, Filippa, trodde det var en jumpsuit med skjørt over, men faktisk er tightsen en del av skjørtet. Jag fant det på salg på Zara for kun 90 kroner. Jeg tenkte å klippe tightsene kortere nå når sommeren nærmer seg, så jeg får mer en shorts under. Jeg digger å re-designe klærne mine, som dere kanskje har skjønt.

Ønsker alle en tipp topp torsdag! Xxx Rikke

Turtleneck: Missguided – Skirt: Zara – Sunglasses and Bag: Céline – Loafers: Celine