Chezzgenseren til barn

Det blir en del deling av strikkeoppskrifter her fremover, og håper jeg kan inspirere litt til et strikkeprosjekt i påsken. Selv er jeg godt i gang med å strikke luer i alle tenkelige fargekombinasjoner, som kan kombineres med alle de forskjellige genserene. Den strikkes på et par timer, og foreløpig har jeg kommet til min syvende lue. Jeg skal dele oppskriften på denne/disse også.

Chezzgenseren til barn synes jeg er supersøt, og her er det bare å være kreativ å kombinere ulike farger. Olivia går for det meste i jeans eller rosa bukser, og da var fargevalget enkelt. Orion derimot fikk også et lite rosa felt på sin, men genseren er fortsatt «guttete» synes jeg. Personlig er jeg litt motstander av guttefarger og jentefarger. Det kommer helt an på hvordan man kombinerer det, og setter sammen resten av antrekket.

Når man legger mye tid og arbeid i ett strikkeprosjekt er det ekstra fint at plagget kan gå i arv, og å være unisex.

Oppskriften finner du HER.