Vår i Paris

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with fr4 preset

For en uke siden satt jeg i Paris, og spiste en deilig frokost ute. Det kan ikke sammenliknes med slik det er i Norge i disse dager. Det er en befriende følelse å ta på seg småsko, en lett jakke og å rusle rundt i gatene uten å ha «stive skuldre». Det å slippe og samle alle krefter i kroppen for å holde varmen er befriende. Som dere kanskje skjønner er jeg definitivt en sommerperson, og nå lengter jeg etter sol og varme.

Men tilbake til Paris. Denne gangen var det en kort helgetur med familien. Jeg har vært i Paris en del ganger tidligere, og jeg elsker byen. Jeg har alltid gjort nogenlunde det samme i og med jeg elsker tradisjon og følelsen av kjennskap. Også denne gangen, men med unntak av besøk på to museer jeg ikke har besøkt tidligere. Både familien og jeg er over middels interessert og opptatt av kunst og arkitektur. Vi var alle enige i at dette var veldig inspirerende. Det var spesielt ett sted som jeg falt pladask for, og det er utrolig at ingen har tipset meg eller at jeg har hørt om dette stedet før. Petit Palais museum er virkelig ett must! Jeg skal definitivt tilbake.

De klassiske favorittstedene;

  • Stemning – Hotel Costes
  • Lunsj – L’avenue/ Ralphs
  • Must see – Petit Palais
  • Middag – La Société

 

SNAPSHOTS

 

au revoir,

-Phoebe