Familieweekend i minusgrader!

God søndag!

Denne helgen har gått med til familiebesøk og alt det beste London har å by på (av mat)! Jeg har feiret at jeg har ferie, og koblet av alt annet. Jeg har virkelig fått kickstartet ferien, og gjort flere ting som man ikke gjør til daglig her i London. Jeg har vært på ferie i egen by, og det har vært helt perfekt! Været har vært fullstendig, schizofrent med 14 grader og sol på fredag, og snø og minusgrader resten av helgen. Nå er det på tide med stabil kjernevarme for denne kroppen, merker jeg. Jeg er over gjennomsnittet lei av hevede skuldre og kalde tær.

Men nå skal det imidlertid pakkes, for i morgen bærer det hjem til Norge for en liten uke. Det blir neimen ikke helt gærnt det heller – til tross for minusgrader!

Jeg slenger med noen snaps fra helgen – det skal sies at en stor fluffy jakke ble tredd på kroppen etter at bildene var tatt. Gud så lei jeg er av jakke!

Snakkes i morgen <3

Sko; ZARA – Veske; YSL – strømpis; ASOS – kjole; ZARA – solbriller; MaxMara