Hei Oslo!

Hei Oslo! I dag var det en glede å være tilbake i Norge. Solen skinte hele dagen, og jeg har rukket masse jeg hadde på lista mi!

Jeg testet ut Oslo RAW for første gang i dag tidlig, og jeg elsket det. NAM! Acai bowlen anbefales på det sterkeste. I tillegg har jeg ryddet ordentlig opp i skapet mitt hjemme. Det samler seg endel opp når man flytter frem og tilbake mellom Bergen og Oslo, og deretter til London. Jeg føler jeg har noe her og noe der, og glemmer i blant hva jeg egentlig har. Hvor ble det egentlig av favorittkjolen jeg hadde forrige sommer? En stor sekk gikk i alle fall til Fretex, og resten blir å kjøpe på Tise og Vestkanttorget til sommeren! Det føles deilig å møte våren sånn – jeg er fullstendig allergisk mot å ha ting jeg ikke bruker. Det føles helt feil.

Håper alle har en fin start på uken!

 

Bukse; MANGO – Jakke; ASOS – Hårbånd ( shoutout til Rikke for inspo ) ; Etsy – Veske; YSL