His blazer

I dag våknet jeg av alarmen 6:15, og fulgte opp med 30 minutter med yoga. Jeg har aldri vært så veldig betatt av yoga, men nå prøver jeg å bli det, for jeg tror jeg kan ha godt av en litt roligere treningsform innimellom. Min fine svigerinne (vi er ikke gift, men jeg kaller henne det for det) er en ekte yogaelsker, og hun inspirere og hjelper meg til å bli litt og litt mer glad i det – sakte men sikkert. Og det funker! Nå har jeg gjort det tre ganger hjemme selv som start på dagen den siste uken, og det har vært superdigg. Jeg føler virkelig at det er bra for kroppen min.

De siste ukene har jeg nærmest bodd i kjæresten min sine blazere. Han er nesten dobbelt så høy som meg, så de blir nokså oversized på meg, men jeg elsker store klær. Digger hvordan skulderputtene former seg på mine litt mindre skuldere, og skaper en sofistikert maskulin look. Samtidig føler jeg meg ekstra fin når jeg drar frem gamle plagg, eller i dette tilfelle bruker kjæresten sine. Er nok ikke lenge før vi krangler om hvem som skal få bruke hvilken blazer (hahaha)

Nyt torsdagen – nå er det straks påske!

xx Rikke