Stadig flere plussgrader

Processed with VSCO with s2 preset

Endelig skinner solen fint gjennom vinduene her i London, og endelig kryper plussgradene oppover. Dagen i dag kickstartet jeg på Barry’s Bootcamp før jeg hadde noen skype-møter og deretter jobbet hjemmefra. Jeg begynner ikke på skolen før etter lunsj i dag. Da er det ekstra deilig å få slike ting unnagjort når jeg har litt tid på morgenkvisten.

Til helgen vender jeg snuten hjem mot Oslo og fjellet. Jeg gleder meg til familietid, og til å gå lange skiturer, spise masse god mat, lese bok i solveggen, gå randone og bare nyte den fine norske fjellheimen. Jeg er ei skikkelig fjelljente, ettersom det var der jeg tilbrakte så og si alle helgene mine i ungdomstiden, og da alpint stod i fokus.

Siste del av påsken flyr jeg til Marbella for å møte min bedre halvdel. Den engelske påsken er ikke like lang som i Norge, så han har kortere ferie enn meg. Men det blir koselig å få noen dager sammen igjen på den spanske solkysten, forhåpentligvis med over 20 plussgrader.

Ha en herlig lille-lørdag, nå er det bare to dager til påskekosen, woop wopp!

xx Rikke

Jacket: ASOS MEN – Hat: ASOS – Jeans: ZARA – Bag: Christian Dior – Boots: Vintage