På med militærdressen!

Jeg føler jeg sier det hele tiden, men tiden går SÅ fort! Hva skjer med dagene? Jeg føler at jeg har så mange planer i hodet i ukene, og vipps så er det fredag og jeg skal snart på tur. Denne uken har virkelig bare flydd avgårde her hjemme i Oslo! Det er virkelig en glede å være litt hjemme i Norge nå; solen skinner hver dag og jeg merker energilagrene fyller seg opp igjen! Det er deilig å ha tid og plass til å gjøre litt annet en skole.  I skrivende stund sitter jeg hos frisøren for å freshe opp et noe stusslig vinterhår som sårt trenger litt kjærlighet. Jeg skal oppdatere dere på resultatet i morgen!

Hvor cool er ikke denne suiten? Jeg har virkelig fått sansen for denne type dresser den siste tiden. Det er så behagelig, og så praktisk. Du holder deg casual samtidig som du føler deg kledd. Og du har liksom antrekket klart uten å måtte tenke så fryktelig mye over det. Ok, så føler jeg meg litt som Byggmester Bob, men jeg må si jeg liker det. Jeg gleder meg til å style den med flate sko og forhåpentligvis litt brune ankler etter å ha vært i LA.

Nyt torsdagen deres!

Dress; One teaspoon – Sko; Otherstories – Veske; Chanel – Solbriller; Le Specs