Bra hår – bra dag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går var jeg hos kjæreste Marthe på Dugg for å ordne håret mitt. Det har nemlig sårt trengt litt pleie den siste tiden. Håret mitt liker meg ikke så godt når stressnivået mitt øker.

Jeg har dessverre fått en del grå hår de siste årene, og det er ikke akkurat noe jeg er i fullstendig lykkerus over. Jeg har likevel akseptert at det er noe jeg må deale med, og at det bare er endel av meg nå. Likevel er jeg ikke helt klar for å bli helt grå enda – jeg er tross alt ikke så gammal, si!

Marthe ordner alltid opp uten å slite for mye på håret mitt. Nå har jeg 100% min egen farge, og jeg er i grunnen svært fornøyd med den. Marthe vet akkurat hva jeg vil, og det er superbehagelig!  Jeg fikk også klippet meg litt, noe som var høyst nødvendig. Håret mitt har en tendens til å bli litt i overkant langt i blant. Jeg skulle egentlig ønske at jeg kunne like meg selv med kort hår, for jeg føler at man fort er litt coolere med kortere hår. Men jeg kjenner meg selv litt for godt, og vet jeg hadde angret dagen etter. Så det lange håret forblir – enn så lenge!

Ha en nydelig fredag!

// behandlingen er sponset – men har gått til dugg hele mitt liv!