Har du hørt om “Cloud Eggs”? Hvis svaret er nei, så vet du det ihvertfall etter å ha lest dette.
“Cloud Eggs” er den nye it-frokosten blant lavkarbo elskerne.

“Cloud Eggs” består kun av 3 ingredienser :

3 Eggehviter
2 eggeplommer
30 gr parmesan ost

Slik gjør du:

1, Sett ovnen på 225 grader, og kle deretter et stekebrett med bakepapir.
Skill 3 eggehviter fra plommene og ha i en bolle. Legg 2 av plommene kjørlig i en liten skål.

2, Rasp 30 gram parmesan ost.

3, Pisk eggehvitene helt stive, og vend forsiktig inn parmesan-osten som står ferdig revet. Det er viktig at du vender osten så forsiktig inn som mulig for å ikke miste konsistensen til eggehviten. Den skal være så fluffy og fast som mulig.

4, Bruk en spiseskje, og fordel eggehvite massen i 2 boller på bakeplate, lag en fordypning i begge bollene.

5. Stek eggehvitene i ovnen i 5 minutter.

6, Legg eggeplommene i fordypningen av “skyen”, og stek videre i et par minutter.

Husk at steketiden avhenger av ovnen.

Skyene kan serveres alene, med avokado, eller over en ristet brødskive.
Håper det smaker.

God påske. <3

Xx, Eline S

ENGLISH//

Have you heard of “Cloud Eggs”? If the answer is no, you will know at least after reading this.
“Cloud Eggs” is the new IT breakfast among the low-carb lovers.

“Cloud Eggs” consists only of 3 ingredients:

3 egg whites
2 egg yolks
30 gr parmesan cheese

This is what you do:

1, Set the oven to 225 degrees, then dress a baking tray with baking paper.
Divide 3 egg whites from the plums and have a bowl. Place 2 of the plums in a small bowl.

2, Rasp 30 grams of parmesan cheese.

3, Whip the egg whites completely rigid and gently turn into the parmesan cheese that is ready to be torn. It is important that you turn the cheese as carefully as possible to avoid losing the fluffy consistency of the egg white. It should be as fluffy and fixed as possible.

4, Use a tablespoon, and advantage the egg white mass in 2 bowls on the baking sheet, make a recess in both balls.

5. Fry the egg whites in the oven for 5 minutes.

6, Lay the egg yolks in the recess of the “cloud” and cook for a couple of minutes.

Remember that the cooking time depends on the oven.

The clouds can be served alone, with avocado, or over a toast.
Hope you like it as much as I do.

Happy Easter. <3

Xx, Eline S

 

Bidragsyter

Eline Syrdalen er en international model, født og oppvokst i Oslo, Norge. Hun bor for tiden i NYC. Hun er signert med MC2 i NYC, LA Models i Los Angeles og CGM i Miami. Moder byrået hennes er MGM models i Hamburg, Tyskland. I Oslo, Norge er hun nå signert med Heartbreak Management. Hun begynte å jobbe som modell når hun var 17 og ble oppdaget av Team Models i hjembyen Oslo. Etter hun booket sin første kampanje for L'Oreal Paris som 19 åring, har hun siden reist verden rundt. Hun har jobbet for kunder store som Guess, Brides Magazine, Zara, Van Cleef, Victor & Rolf, Zalando, L'Oreal og Otto group i Tyskland. I 2017 var hun å se i den am Arikanske såpeooperaen, ¨The Bold and the beautiful¨, også kjent som ¨Glamour¨ i Norge på den Amerikanske TV kanalen CBS. Eline Syrdalen is an international model, born and raised in Oslo, Norway. She is currently living in NYC after she got her O1 Visa for USA in 2016. She is signed with MC2 in NYC, LA models for runway and print in Los Angeles and CGM in Miami. She started modeling at the age of 17 when Team Models discovered her in her hometown Oslo. Her Mother agency is MGM models in Hamburg, Germany. In Oslo, Norway she is now represented by Heartbreak Management. After landing her first campaign for L'Oreal Paris in an age of 19, she have since have been traveling the world. She has been working with clients like Guess, Brides Magazine, Zara, Van Cleef, Victor & Rolf, Zalando, L'Oreal and Otto Group. In 2017 she attended tree episodes of the American soap opera ¨The Bold and The Beautiful¨ on the American TV channel CBS.

Skriv en kommentar