Hvordan forbedre huden fra innsiden

Dailystory hadde styremøte for noen uker tilbake, og etter det viktigste var tatt opp gikk vi alle sammen ut på middag. Vi ble vi sittende og snakke om hva leserne våre ønsket, og hva som var interessant. Vi snakket om alt fra mote, reise, generelle tips og endte som man ofte gjør å snakke om kosthold og velvære. Hvordan man kan gjøre sunnere valg, og samtidig kose seg? Hvilken kremer som faktisk funker, og hvilken vitaminer og tilskudd vi alle tok.

Det å dele erfaringer er alltid spennende, og jeg synes det er morsomt å få tips av andre samtidig som jeg kan dele hva som har gitt resultater for meg. Vi endte opp i en lang samtale om kollagenpulver. En hadde fått anbefalt det på et mammatreff i barnehagen, og hadde begynt å ta det fast. For henne hadde det gitt virkelig resultater og hun skrøt det opp i skyene. En annen hadde lest om det på en blogg (det var faktisk min), bestilt det hjem, og etter hun hadde brukt det i et par måneder hadde hun merket store forandringer på huden, og fortalte oss alle at dette skulle hun aldri slutte med. Jeg delte mine erfaringer med kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab -The Solution til de som ikke visste hva det var, og kveldens felles konklusjon var at kollagenpulver det må vi alle ta.

For min del så er det virkelig en ting som fungerer på hud og hudstrukturen, og det er kollagenpulver fra Oslo Skin Lab -The Solution. Det har blitt en fast rutine hver morgen. Enten har jeg det i et glass vann eller så har jeg det oppi en smoothie. Det smaker ingenting, men denne lille posen med pulver er jeg blitt totalt avhengig av.

I vinter har jeg merket stor effekt på huden på kroppen. Jeg har hverken hatt tørre legger eller tørre albuer. Huden er generelt mye mer fuktig og mykere. Jeg er på langt nær så avhengig av fuktighetskrem som jeg var tidligere. Kollagen er det viktigste proteinet i vårt bindevev, og er med på å holde huden vår spenstig. Denne produksjonen reduseres når vi blir eldre, og dette er grunnen til at vi får mer celulitter og rynker jo eldre vi blir. Når det kommer til celulitter er det ingen hemmelighet at jeg begynner å bli eldre. Det er viktig å forebygge før de kommer. Jeg har troen på at en sunn og aktiv livsstil kombinert med kollagen fra Oslo Skin Lab -The Solution er oppskriften for meg.

Det finnes masse tips der ute, men når det kommer til celulitter har jeg har mest troen på de produktene som bygger opp kroppen innenifra og ikke utenifra.

Sommersesongen er rett rundt hjørnet, og et lite tips fra meg er å begynne å forberede huden allerede nå. Kollagenpulveret bestiller jeg fra Oslo Skin Lab, og det kommer hjem i posten hver måned. Du finner det HER.