Etter min mening er påsken en av de beste og koseligste høytidene i året. Her er noen påskebilder jeg har tatt ute på tur i Norge. Jeg elsker norsk natur, og må inrømme at jeg savner Norge spesielt på denne årstiden. Det er noen år siden sist jeg var hjemme i påsken, og jeg er veldig misunnelig på dere som får oppleve den i år. Nå behøver man ikke engang å dra til fjells for å få stått på ski, for jeg hører rykter om at det er mer enn nok snø i Oslo-området fortsatt. Kanskje det er igjen litt snø på fjellet når jeg kommer hjem i mai?

Håper dere alle har koselige planer for uka, enten det blir bypåske eller hyttetur med venner eller familie. Husk Solkrem!

God påske alle sammen!

Afterski tapas #foodbyeline


Lag påskeegg til en du er glad i. <3

Bidragsyter

Eline Syrdalen er en international model, født og oppvokst i Oslo, Norge. Hun bor for tiden i NYC. Hun er signert med MC2 i NYC, LA Models i Los Angeles og CGM i Miami. Moder byrået hennes er MGM models i Hamburg, Tyskland. I Oslo, Norge er hun nå signert med Heartbreak Management. Hun begynte å jobbe som modell når hun var 17 og ble oppdaget av Team Models i hjembyen Oslo. Etter hun booket sin første kampanje for L'Oreal Paris som 19 åring, har hun siden reist verden rundt. Hun har jobbet for kunder store som Guess, Brides Magazine, Zara, Van Cleef, Victor & Rolf, Zalando, L'Oreal og Otto group i Tyskland. I 2017 var hun å se i den am Arikanske såpeooperaen, ¨The Bold and the beautiful¨, også kjent som ¨Glamour¨ i Norge på den Amerikanske TV kanalen CBS. Eline Syrdalen is an international model, born and raised in Oslo, Norway. She is currently living in NYC after she got her O1 Visa for USA in 2016. She is signed with MC2 in NYC, LA models for runway and print in Los Angeles and CGM in Miami. She started modeling at the age of 17 when Team Models discovered her in her hometown Oslo. Her Mother agency is MGM models in Hamburg, Germany. In Oslo, Norway she is now represented by Heartbreak Management. After landing her first campaign for L'Oreal Paris in an age of 19, she have since have been traveling the world. She has been working with clients like Guess, Brides Magazine, Zara, Van Cleef, Victor & Rolf, Zalando, L'Oreal and Otto Group. In 2017 she attended tree episodes of the American soap opera ¨The Bold and The Beautiful¨ on the American TV channel CBS.

Skriv en kommentar