Eating in LA

Livet smiler, for å si det forsiktig, og vi gjør ikke annet enn å storkose oss med påske i englenes by. LA er virkelig en storfavoritt, og jeg får bekreftet det så til de grader når jeg nå er tilbake her. Er det ett sted jeg virkelig kunne bodd så er det i LA.  Jeg får godfølelse i hele kroppen, og livet her er midt i blinken. Det er avslappet, men samtidig så vanvittig cool. Dagen har gått til å traske oss gjennom Melrose og Robinson med ulike mat og snack-stops. Det har vært nydelig vær til tross for at det er litt kaldt i skyggen, men litt gåsehud på leggene tåler man.

Noen tips for de som er like opptatt av mat som meg:

Vi startet dagen med frokost på Urth cafe – helt perfekt! De har en frokostmeny av en annen verden, og jeg er fullstendig solgt ved hvert eneste besøk her. Prøv cereal med melk og bær – til å dø av!

Vi kom oss også innom Moon Juice, noe jeg ikke rakk forrige gang vi var her. Det er virkelig verdt et besøk! De har masse spennende juicer, smoothies og annet gøy! Et type sted jeg lett kunne utforsket lenge. Vi var på Fig and Olive til lunsj – maten er helt rå og atmosfæren enda bedre! Masse spennende for enhver smak. Vi var også raskt innom Carrera cafe, rett ved den kjente rosa veggen til Paul Smith, og her vil jeg definitivt tilbake! Dagen endte på Ivy cafe, som alltid er en innertier. Verdt et besøk bare for beliggenheten og interiørets skyld.

I morgen blir det pool-life, noe denne blålilla kroppen sårt trenger!

Vi snakkes <3