Podkast-anbefalinger

Podkast har virkelig vært i vinden de siste årene, sannsynligvis fordi du kan få den gode følelsen av å bli underholdt og å lære noe nytt, samtidig som at man kan gjøre andre ting som å rydde eller trene. Personlig liker vi å høre på podkast når vi reiser, sitter på toget, vasker hus eller lager mat. Det finnes virkelig et hav av temaer å fordype seg i, så vi tenke å dele noen av våre favoritter her! Trykk på overskriften for å komme rett til podcasten du får lyst til å høre på. 

Goop

Anette er virkelig helt nerd når det kommer til Gwyneth Paltrow, så at goop lanserte egen podkast var jo litt bursdag og julaften på samme dag. For de som ikke vet hva goop er, så er det et superkult konsept startet av velværegudinnen Gwyneth Paltrow med fokus på skjønnhet, mat, stil, reise, velvære og karriere. Deres første gjest var ingen ringere enn Oprah Winfrey på kvinnedagen 8 mars. I denne poskasten intervjuer Gwyneth Paltrow og goops direktør Elise Loehnen alt fra leger til direktører og spirituelle ledere og fashionistas. Vi anbefaler spesielt alle damer å høre på episoden med Sarah Gottfried om sammenhengen av hormoner, vekt, angst og kjemiske giftstoffer vi blir utsatt for i hverdagen.

Lørdagsrådet

Dette har alltid vært Susannes favorittpodkast. I lørdagsrådet sender folk inn sine problemer og dilemmaer, og så skal rådet bestående av Live Nelvik (tidligere Siri Kristiansen) og kjente gjester hjelpe denne personen med å løse problemene. Det kan være alt fra «hvordan å ferske sin utro kjæreste» til «hvordan få roommaten til å slutte å lage curry på natten». Lørdagsrådet er virkelig underholdende på alle plan, og setter dine egne problemer i perspektiv, kan du si!

MindBodyGreen

MindBodyGreen-podkasten er en forlengelse av den populære nettsiden med samme navn, hvor de snakker om alt som har med helse å gjøre – fra kropp, sinn og hvordan vi behandler jorden til universet (alt henger jo sammen!). Grunnleggeren Jason Wachob intervjuer alle de store innenfor wellness, slik som Dr. Frank Lipman (legen til Gwyneth Paltrow), Tara Stiles og Amanda Chantal Bacon (grunnleggeren av Moon Juice).

Vanessa og Synnøve podkast

Hvor skal man begynne? Disse to herlige damene deler sine innerste hemmeligheter, problemer og morsomme historier. Det er en utrolig deilig podcast å høre på fordi de har ekstremt god kjemi, de er gode venninner, og de finner på de rareste ting. Du får også en god dose kjendissladder og siste nytt fra underholdnings- og motebransjen. Underholdende på alle nivåer.

Super Soul Conversations

Denne damen har som mål å få flere mennesker på rett sti i livet, og å åpne opp for hva de kan få til. Som hun sier selv «awaken, discover and connect to the deeper meaning of the world around you…».

I denne podkasten intervjuer hun alt fra forfattere som Paulo Coelho, wellnessguruer, spirituelle ledere fra alle steder i verden, blandt annet Deepak Chopra og Eckhart Tolle, til CEOer og andre spennende mennesker som Brene Brown, tidligere visepresident Joe Biden og Tony Robbins. Dette er virkelig en bra podkast, men passer best når man er i humør til å høre om litt dypere temaer.

Bra damer

I podkasten «Bra damer» møter Guri Solberg masse forskjellige damer som hun både er inspireret av, fascinert av og vil vite mer om. Hun har allerede intervjuet et stort knippe av dem, deriblandt Vita og Wanda, Tale Maria Krohn Engvik aka Helsesista (hvor kul er ikke hun?!) Sigrid Bonde Tusvik og Camilla Pihl. Anbefales!

Ingefær

Ingefær-podkasten er drevet av norske Sara Lossius, og i likhet med MindBodyGreen har hun et holistisk perspektiv på helse, og tar for seg temaer om alt fra rydding til hvordan å få glødende hud, til ketose og hvorfor det ikke er gunstig for kvinner å kutte ut alt av karbohydrater. Sara tar opp virkelig spennende temaer, og hun snakker med både norske og utenlandske gjester.