Påskefjellet

Er det én ting som virkelig er terapi for kropp og sjel, så er det påskefjellet. Når man i tillegg får sol og skikkelig påskevær, så er det toppen av lykke. Jeg elsker alt som feires kan, og alt som man kan gjøre stas på. Vi var i tvil om påsken skulle tilbringes i sol og varme i år, eller om vi skulle ta turen til fjellet. Det endte med det siste, og jeg angrer ikke et sekund. Bilen ble pakket full av pyntekyllinger, påskeegg og skiklær. 

Vi har virkelig nytt påskevær, påskegodt og nypreppede skispor. Logistikken med én på under to år, som enda ikke kan ha ski på bena, har vi gjort det beste ut av. Han stortrives i pulken, og dagssøvnen sin må han fortsatt ha. Jeg har spent på meg langrennsski og pulk, og tatt det som dagens treningsøkt. Mange vil nok ikke kalle det for en treningsøkt, men for min del kjenner jeg en mil i slak oppoverbakke godt, både i lårene og i resten av kroppen. 

Nyt påsken!