Vips, så var det siste dagen i LA for denne gang. Nå går turen videre på jentetur til San Fransisco! Godt er det, for jeg er ikke helt klar for å dra tilbake til hverdagen helt enda! Det har gått så altfor fort her borte, og jeg skal dele litt flere bilder med dere senere. Nå gleder jeg meg til noen dager med jentekos, jeg var i San Francisco på samme tid i fjor, og jeg gleder meg skikkelig til å dra tilbake til noen favoritter denne uken!

Ha en nydelig uke!

Kjole; ZARA – Sko; YSL – Belte; Cala&Jade – Veske; Valentino

 

Bidragsyter

6 Kommentarer

  1. Du ser smashing ut!😍 Er kjolen ny? Fant den ikke på nettsidene… Ha en fantastisk ferie videre!😊

    • Julie Varner Svar

      Tuusen takk, såå koselig! Den er helt ny ja <3

  2. Hei 🙂 Hvilken størrelse har du i denne kjolen? Skal bestille den online, men er usikker på størrelse.

Skriv en kommentar