Lyse tanker til hjemmet?

Da er påsken vel overstått, og de fleste føler seg vel etterhvert ferdig med tung mat, fjell, snø, mørke kvelder i hjemmet. Det gjør i alle fall jeg. Kanskje noen til og med ønsker og lysne litt opp hjemme til våren?

I skrivende stund sitter jeg og finner inspirasjon til et nytt prosjekt, og alt som er i tankene er store hvite rom med masse lys og kule elementer. Her er mine noen favorittrom jeg har funnet, og som jeg tenkte å dele, til litt inspirasjon – eller rett og slett bare for å lysne opp en grå dag.

Det er lett å tenke at fargen hvit kan være kjedelig, følelsesløs og steril. Men jeg er personlig ekstremt stor fan av hvite vegger og mye hvitt, hvis man gjør det riktig. Bruker man stoffer, lamper og fine detaljer, så er hvitt noe av det mest elegante jeg får.

Alle bilder funnet på www.pintrest.com

-Phoebe