Slik feiret vi påsken

Påsken er over for denne gang, og vi i Dailystory har nytt ferien i både varme og kaldere strøk. Vi kan alle si oss enig at vi på hver vår kant har hatt en drømmepåske. Nå ser vi frem til lysere tider og bar asfalt, men først en kort oppsummering av påsken.
Julie Varner;

1. Hvor har du vært i påsken?
I år har jeg vært i LA og San Fransisco – min bror bor i LA så det utrolig hyggelig å se han igjen! LA er utvilsomt en av mine aller største favoritter! Menneskene her er helt unike, og restaurantene og shoppingen er til å dø av. Umulig å ikke elske viben der. Denne gangen var jeg der i over en uke som var helt fantastisk. Deilig å virkelig ha tid til å nyte alt byen har å by på. Spise lange frokoster, samle inspirasjon, og ikke minst bade!
Deretter var jeg 4 dager til San Fransisco for å besøke en venninne som jobber der. Jeg var der også i fjor påske med min kjære da vi reiste «jorden rundt» og det var stor stas å komme tilbake dit. En drømmepåske for meg i år med andre ord.

2. Hva pakket du med i bagasjen?
LA var ganske varmt nå, men ikke helt sommer enda så jeg pakket med meg en vårgarderobe. Mye lange kjoler og skjørt, jeansshorts og lave sko. Masse farger (faktisk). Badedrakter og ca 10 par med solbriller ble også med, og jeg håpet å få tatt de i bruk om været tillot det. Det gjorde det! LA har jo også mange favoritt butikker å by på, som Reformation og What goes around comes around. Det ble en tur eller to innom der.
3. Hva gir deg påskestemning?
Å reise! Med eller uten familie. Jeg har en tendens til å alltid være på reisefot i påsken, gjerne til et varmere sted. Det er liksom et perfekt tidspunkt for en lengre tur, og har blitt en slags tradisjon for oss gjennom årene. Påskefjellet er også helt nydelig, og jeg har tilbragt mye tid her på ski. Med mye familie og påskerebuser, men jeg må si jeg velger sol og varme over det. Slik kickstarter jeg vår og sommerhalvåret. Så har jeg heldigvis en mor som er svært god på å stelle i stand feiring av høytider, og det vanker alltid et påskeegg. Dette er hellig for meg, og gir meg den ultimate påskefølelsen!

Eline Syrdalen;
1.Hva gjorde du i påsken?
Jeg var usikker på om jeg hadde fri, men endte opp med å sette meg på et spontant fly til Costa Rica, Dominikanske Republikken. Der har jeg nemlig aldri vært og Miami ligger ganske nære.
2. Hva pakket du med i bagasjen?
Solkrem, behagelige luftige klær, hatter, bikinier, en Lars Kepler bok, treningsklær, joggesko, hoppetau, elastisk bånd, Dumbo (bamsen min), som alltid er med hvor enn jeg drar i verden, headphones, bandanas, undertøy og toalett saker. I tillegg pakker jeg ofte med med litt nøtter, mørk sjokolade og et par protein barer, alle som kjenner meg vet at jeg ikke er spesielt hyggelig å ha med å gjøre når jeg blir sulten, så det gjelder å ha med seg litt sunne snacks alternativer.
3. Hva gir deg påskestemning?
Jeg er jo veldig glad i påsken, så litt synd at jeg ikke fikk vært på fjellet og gått på ski med familie og venner.
Skiturer, bål, kvikk lunsj, appelsin, egg til frokost og ikke minst påske egg og påske krim. I tillegg syns jeg det er utrolig kos med et lite glass egg liquer, eller Bailys foran peisen etter skitur. Liker å ha med en litt fresh leppestift til eventuelt afterski og en søt lue i en fresh farge piffer alltid litt opp i påskesolen, ellers er jeg ganske enkel når jeg pakker til fjelltur. Noe av det deiligste med å være på fjellet er jo å gi litt F i hva man har på og hvordan man ser ut.
Gunhild Bjørnsti;
1. Hvor var du i påsken?
I år ble det to påskeopplevelser på meg. Med vinopplevelser i Frankrike og hytteferie ved sjøen på Sørlandet. Så heldig! Jeg startet med en tur til Carcassone, og påfølgende vinsmaking og vinauksjon i Limoux under eventet Toques et Clochers. Det ble smaking av verdens eldste musserende vin, Première Bulle Brut. Palmesøndag var det stor middag med Michelinkokker, og jeg pakket med en lang Dolce & Gabbana kjole og sko, sorte lange hansker og fjær. Så gøy. Påskens høytidsdager ble nytt med utsikt over havet utenfor Kristiansand. Med tid til ettertanke og en god hvitvin fra Sør-Afrika, som Vinologist. Og en kjølig Chablis som dugget på glasset.
2. Hva pakket du med i bagasjen?
Noen gode hvitviner som Chablis, Chenin Blanc fra Sør-Afrika, musserende viner. Chanels nye Coco Mademoiselle Eau e Parfum Intense – som er akkurat passe intens og velduftende. Og alle bøkene jeg ikke har fått lest.
3. Hva gir deg påskestemning?
Frihet. Tid til å bare være. Så deilig – så enkelt.
Phoebe Hveem;
 1. Hvor var du i påsken?
Jeg var på Geilo. Jeg har gledet meg veldig til å stå på ski og å få litt sol i ansiktet etter denne lange vinteren.
2. Hva pakket du med i bagasjen?
Jeg pakket ganske likt som jeg pleier, men skinn nikkersen er alltid med. I tillegg pakket jeg noen kule ola skjorter og solbrillene. Og selvfølgelig ett stort påskeegg fylt av godbiter!

3. Hva gir deg påskestemning?
Jeg har ikke så mye tradisjoner rundt påske, og har alltid gjort litt av hvert i påskedagene. Men i år så satte jeg ekstra stor pris på lukten og følelsen av fjell, god mat, sol og mye påske godt. Jeg er ekstremt svak for alt av søtsaker, så i år som i fjor rullet jeg hjem fra fjellet etter ferien.

Line Langmo; 
 1.Hvor var du i påsken?
For meg er påsken synonymt med fjell, ski og hytteliv. Siste runde med vinteren, før jeg er klar for vår. Vi har tidligere feriert på forskjellige familiehytter på Geilo og Beitostølen, men i år ble det Kvitfjell. Vi har pusset opp en familieleilighet, og stortrives der oppe. I år ble det mye bortoverski med pulk, alpint og sosialt samvær med venner. Den perfekte påske!

2.Hva pakker du med i bagasjen?
Jeg elsker å pakke til forskjellige settinger, og er spesielt glad i hytteklær og skiklær litt utenom det vanlige. I år pakket jeg med meg en onepiece i skikkelig 70-talls stil fra Perfect Moment, sølvjakke og bukse fra Rossignol og et alpint sett fra Lindeberg. Superundertøy fra Kari Traa er en selvfølge. I tillegg pakket jeg med meg noen gode hjemmestrikkede gensere til barna og meg. Gode basics fra Elle&il og favorittjoggebuksen.

3.Hva gir deg påskestemning?
Jeg jobber som påskehare på si, og elsker å gi store påskeegg til familie og venner. Det gir meg ordentlig påskestemning. Når været er så magisk som det var denne påsken gir det meg også skikkelig påskestemning med en aktiv dag med enten langrenn eller alpint etterfulgt av en time eller to i solveggen. Påskerebus med barna, og masse familetid gjør påsken komplett.