Dailytalk: Pernille Juvodden

Pernille Juvodden er en kreativ sjel og en utrolig fresh dame som deler sine tanker om livet, mote, mat og velvære på bloggen sin. Vi har snakket med henne om alt fra hvem hun helst vil spise (vegansk) middag med, til selvutvikling og hvordan man tar seg en god fest. 

Hvorfor tror du at akkurat du er utvalgt til vår dailytalk?
– Vanskelig å si, men sykt hyggelig er det hvert fall! <3
Nå må vi få et bilde, har du en bra selfie?

…også må vi få en dårlig selfie..

Det er ikke uten grunn du er utvalgt til vår «crush». Du ser alltid så sinnsykt bra ut! hva er din morgenrutine og hvor lang tid bruker du på badet?
– Tusen takk! Jeg liker å bruke tid på badet. Det er fordi jeg alltid danser og synger mens jeg ordner meg. Det beste ved hele morgenrutinen. Dagen starter alltid med en skikkelig vitaminboost og masse vann, før jeg hopper i dusjen.
Steg 2 er god hudpleie. Favorittene er sensitiv serien fra Emma.S.
Når det kommer til makeup foretrekker jeg en naturlig look og heller fokus på lepper. Først ut er YSL  All-In-One-Glow foundation. Deretter bruker jeg Kicks Glow Kit som er den fineste highlighting-paletten jeg har testet. å avslutter jeg med Youngblood Contour Palette for litt solbrune kinn og i globalen for å få frem øynene mine. Jeg bruker sjeldent mascara da jeg føler meg finest uten. Setter hele looken med Emma. S Hydrating mist, og dæsjer på med en deilig lipgloss. Voila!  Da er jeg klar for å innta en kopp te og frokost.

Favorittduft?
– Mon Guerlain og Carolina Herrera – Good Girl
Hva hører du på akkurat nå?
– «Bounce back» med Big Sean, «Red Rum Melody» med Tiffany Gouché og generelt alt fra Maleek Berry.
Og hva ser du på akkurat nå?
– Nettopp ferdig med «Broen» og har sett nesten alt som er verdt å se på Netflix, så nå ser jeg på «Dynastiet» og «Riverdale» de gangene jeg skal slå av litt tid.
Take-away eller hjemmelaget?
– Hjemmelaget. Elsker å lage mat!
Hvilken 5 ting må du alltid ha i kjøleskapet?
– Avokado, hvitløk, lime, sjampinjong og mango.
Hva er din kaffebestilling?
– Grønn te!

Hva er din guilty pleasure?
– Bruke en hel dag på å se på RHOBH.
Hva får deg til å gråte?
– «Fødeavdelingen». Det er det fineste programmet, og jeg gråter som en unge hver gang.
Når gråt du sist?
– Forrige gang «Fødeavdelingen» rullet på skjermen.
Hvilket råd ville du gitt til seg selv som 15-åring?
– At det er lov til å være et barn, og at det er viktig å ikke ta på seg for mye ansvar bare for å gjøre andre glad.
Angrer du på noe i livet ditt, og om hva, hva ville du gjort annerledes?
– At jeg har brydd meg så mye om hva andre mener om meg. Om jeg skulle endret på noe, så ville jeg vært mer rampete og tenkt mindre. Det gjelder selv den dag i dag.
Tre mennesker, død eller levende du helst ville spist middag med?
– Bestefaren min, som ikke lenger er med oss, Yolanda Hadid og Will Smith.

Hva hadde dere snakket om?
– Vi hadde først og fremst ledd masse, men vi hadde pratet om hva vi kan gjøre for å gjøre den yngre generasjonen enda mer miljøbevisste. Vi hadde også pratet om kampen mot Borreliose, men endt opp i en lang samtale om selvutvikling og spirituelle reiser.
Hva hadde du servert?
– Fennikel & pære suppe, vegansk tapas og til slutt en raw ostekake med lime og blåbær.
Hva bestiller du i baren?
– Jeg er ei Corona-jente, men sier absolutt ikke nei takk til tropiske drinker.
Hva er ditt morsomste partytriks?
– Jeg er hun som danser til klubben stenger, og bryr meg meget lite om hva andre tenker om den saken der, haha. Er det musikk, så vet du hvor du finner meg.

Hva er den siste gaven du gav?
– En litt sen bursdagsgave til bestemor hvor hun fikk deilige spa-produkter!
Hvem fikk du din siste SMS fra
– Venninnen min Maren.
Hva stod det i den?
– Det var den lengste og fineste bursdags meldingen, så den vil jeg holde for meg selv <3
Hvilket ord ville du brukt dersom du skulle beskrevet deg selv med ett ord?
– Omtenksom
Hvem er ditt største forbilde, og hvem inspireres du av?

– Jeg prøver faktisk å la være å ha et forbilde. Jeg vil prøve å inspirere meg selv ved å gå etter magefølelsen og intuisjonen min, men jeg har noen mennesker som jeg virkelig beundrer!
Mimi Ikonn, for hennes kjærlighet til andre mennesker og hun som business kvinne.
Yolanda Hadid, fordi hun kjemper en kamp for mange mennesker som ikke kan prate for seg. Hun var en av dem som hjalp meg mye gjennom min kamp mot Borreliose, nettopp fordi hun deler så mye av seg selv. I tillegg er hun generelt bare en helt rå dame som virker genuin og morsom, og har beina godt plantet på bakken.

Hvor er det fineste stedet du noen gang har besøkt?
– Kenya og Australia. Kenya på førsteplass fordi hele opplevelsen var så sterk på alle måter fra start til slutt.
Hvor går ditt neste reisemål?
– Foreløpig har jeg ikke bestemt meg, men jeg vet at en jentetur til Palma muligens skjer i løpet av sommeren 🙂
Ditt beste råd til Dailystory, og hvorfor digger du oss?
– Stol på at ting ordner seg som det skal, og gi kjærlighet til dem som ikke klarer å gi kjærlighet til andre. Det er de som trenger det mest av oss alle.
Dere er en gjeng med skikkelig tøffe og inspirerende damer! <3 Digger dere!

Følg Pernille videre på Instagram og bloggen hennes.