Endelig oppdatering

Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with a6 preset

Nå er det VELDIG lenge siden jeg har skrevet til dere! Jeg har rett og slett tatt litt tid av. Ikke fordi jeg ikke har villet oppdatere dere, men fordi tiden ikke har strukket til. Den norske fjellheimen kaldte rundt påsketider, hvor planene var å kun foksuere på familie. Noe jeg gjorde til fulle.

Siste del av ferien ble tilbragt i Marbella for å feire kjærsten min sin 30-årsdag, samt utdrikningslag for min bestevenninne, Phoebe. De to ukene føles som én dag, så fort gikk det. Når tiden går fort, symboliserer jo det at man har det bra.

I skrivende stund er jeg tilbake i London, hvor det kun er lesing som står i fokus. Jeg har en del å ta igjen ettersom jeg tok meg en uke ekstra fri, og nå krypper fristene nærmere og nærmere. Planen er å oppdattere dere hyppigere fremover!

Vi skrives! xx Rikke