Best of San Francisco!

Det har vært endel forespørsler om å lage en miniguide over det jeg synes er «must do» i San Fransisco. So here you go:

Spistesteder:

Jane on Larkin – Frokost eller lunsj. Vi var der tre ganger fordi det var så stor meny at vi var keen på prøve flere ting! Om du drar hit, må du prøve bananbrødet, det beste jeg har spist!

Project Juice – En av de bedre Acai bowlsene jeg har smakt, samt masse annet snacks å ta med seg!

Seed and Salt – Must do! Alt her er supergodt, og det er koselig å sitte her! Mange spennende nye ting som du ikke får andre steder. Perfekt til lunsj!

Villon på Proper Hotel – Middag. Helt fantastisk mat i superkule lokaler! Elsket det virkelig! Supercool bar, og det er veldig koselig å sitte å drikke vin og kose seg en hel kvelden. En klar favoritt!

Flores – Causal meksikansk middag. Om du er fan av meksikansk mat, er det virkelig verdt et besøk! En litt annerledes meny med alternativer for enhver smak!

Basik – supergod Acai bowls. Ikke spesielt koselig å sitte der, mer «grab and go», men verdt et besøk!

Nourish Cafe – Must do! Salaten og smoothien her var helt vanvittig! Igjen; annerledes enn mye annet, og det syns jeg er utrolig kult å oppleve i dag. Lite sted, ikke fantastisk hyggelig å sitte her, men vi fikk plass i vinduskarmen, og dét var midt i blinken!

Andre steder å prøve: Judahlicious, Little Gem, Gracias Madre og Bowld Acai (dette er foodtrucks og ikke mulighet for å sette seg ned). Det er også en Hakkasan i San Fransisco, som alltid er en innertier! Helt identisk med dem som ligger i London.

I tillegg til dette, kjøpte vi poke bowls og tok med i parken – super digg! Utfra hva min venninne som bor her sa, så er San Francisco gode på nettopp dette, og det kan jeg gå god for. Verdt å prøve om du liker en god poke!

Shopping:

Barneys – En selvsagt «go to» for meg når jeg er i USA! Digger utvalget her, og de har litt andre ting enn alle andre tilsvarende varemagasiner.

Rand + Statler – Multibrand store med bla Anine Bing og Acne Studios.

Grant Avenue – Dette er min favorittgate å gå i. Den ligger rett ved Union Square (bildet under), og har alle de store merkene – samt noen up and coming brands. Verdt et besøk!

Powell Street – Her finner du ulike highstreet butikker. H&M, Sephora osv..

San Francisco har også alle de andre store varemagasinene; Bloomingdales, Neiman Marcus og Macy’s. Alle ligger rundt Union Square.

Områder:

Haight/Ashbury : Veldig gøy å se! Masse street art, rare butikker og morsomme mennesker. Området er preget av hippietiden og her får du alt du kan tenke deg av vintage butikker. Masse farger! Ville dratt hit på dagtid!

Marina-området : Masse kule restauranter og små butikker! Veldig koselig å bare traske rundt her og utforske.

Hayes Valley: Veldig San Francisco – masse fargede bygninger og hus. Koselig nabolag. Ligger også en kaffesjappe her som heter BOBA, pop innom her for en Matcha latte utenom det vanlige!

Lombard Street : Veldig kjent gate – dra hit, så skjønner du hvorfor!

Ghiradelli Square: Ved sjøen – et «must do» når du er i San Francisco. Det samme gjelder Fisherman’s Wharf. Litt vel turistområde for min smak – men kult å se om du er her første gang!

Farmers Market @ ferry building : SUPER kult! Jeg elsker matmarkeder, og dette var virkelig gøy å få med seg. Masse spennende å se og smake på!

Mission-området: Himmelen for Instagram -ntusiaster, masse kule vegger og gøy streetart!

Andre ting å få med seg:

Museum of Ice-Cream – dette fikk ikke jeg gjort fordi det var fullt!

Yoga i Grace-katedralen – Google it! Det var en opplevelse utenom det vanlige – helt gratis!

Pier 39 – Om du liker sjøløver og sjø!

The womans building – utrolig fascinerende bygning! Verdt å dra bare for bildets skyld!

En drink på Clift Hotel – Veldig kult hotel å få med seg når man er her!

Golden Gate Bridge – Såklart! Veldig turist, men veldig verdt det!

 

Enjoy San Fran!