En ny favorittduft

Jeg har forelsket meg helt i produktene fra Raaw, og det er sjeldent jeg har fått så mange positive tilbakemeldinger på en parfyme. Jeg har lenge lett etter en signaturduft, og har alltid vært veldig glad i parfymer som man ikke lukter på alle. Molecule, Zarco Perfume, Byredo og Jo Malone er fortsatt favoritter, men innimellom har jeg behov for å bytte på litt. Jeg vil rett og slett kjenne at jeg selv lukter parfyme.

Jeg er nå på min andre flaske av Raaw sin Blackened Santal selv om den er ekstremt drøy. Parfymen er oljebasert og trekker seg fint inn i huden.

I tillegg må jeg tipse om ansiktsoljen fra samme serien. Den er helt magisk, og gir fantastisk fin glød til huden. Jeg masserer et par dråper inn i huden, og lar det trekke inn i et par minutter før jeg tar på foundation. Huden ser frisk og våken ut og blir ikke oljete. Dette er et serum og fuktighet i ett, og jeg bruker den på morgenen for å se hakket mer opplagt ut. Ellers jeg sverger fortsatt til hudpleieproduktene fra MeLine.

Den er også helt magisk å ha med på flyreisen når huden føles ekstra tørr. Jeg har den også med på dagtid når jeg føler huden trenger et lite fuktighetsboost i løpet av dagen. 

//noen av bildene er lånt fra RAAW by Trice sin hjemmeside.