Vår i London

It’s official! Våren har kommet til London, og det er så bra! I dag har det vært 18 grader og sol, og jeg hadde tidenes helg. Jeg begynte lørdagen med en løpetur i parken, hvor jeg tok meg i å faktisk stoppe opp og bare se opp mot solen og nyte. Ekte nordmann, uten tvil. Deretter var jeg på lunsj og manikyr på Cowshed med jentene her i Primrose Hill (jeg skal vise dere dette siden, fantastisk koselig sted). Primrose er et område jeg er altfor lite i, og jeg har bestemt meg for at her må det skjerpes! Det ble en skikkelig luksus-lørdag, som etterlater kun godfølelse i sjela.

London er virkelig helt rått når det er sol og varmt. Det blir så god stemning med en gang – med alle menneskene som er ute i gatene. Byen våkner virkelig til liv! Og for å slenge på en liten funfact – vi så Ellie Goulding henge på en pub borti gaten. GØY!

Smil fra meg <3

Veske; Simon Miller – Kjole; ZARA – Jakke; ASOS