Denim er alltid en god idé!

Jeg kunne ikke vært mer klar for ny uke! Jeg har hatt noen svært rolige og gode dager, med masse oppsamling av energi. Og jeg har hatt møter denne uken med masse giv, og det kjennes kult. Denne uken byr på en del skolearbeid, litt venninnetid, og en liten tur hjem til Oslo! Ikke helt perfekt tidspunkt da det skal bli 25 grader her i London, men en hjemtur er heller ikke feil. Jeg sier aldri nei til en tur innom Smoothie Ecxhange og tid med venner hjemme. Denne gangen er det også mye spennende andre greier på agendaen som jeg helt sikkert vil dele med dere om en stund.

Så over til denne nye lekkerbisken av en denimdrakt. Jeg elsker den, og den er faktisk et real kupp! Det er åpenbart at heldress er en av mine favoritter om dagen. Det føles som å gå i joggis, og du trenger ikke tenke på å sette sammen fler elementer i antrekket! Det passer meg midt i blinken for meg, ettersom komfort og effektivitet ofte står i høysetet når jeg kler på meg.

Ha en herlig uke!

Dress; Berskha – Sko; Gucci – Veske; Chanel (vintage fra bestemor) – Solbriller; Erdem – Jakke; ASOS