Sise helg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette ble den siste helgen med vinter for oss. Etter en fantastisk feiring av fine Tone på fredagen bestemte vi oss likevel for at vi skulle ta turen til fjellet. Vi følte oss hakket krampeaktig da vi pakket bilen, og kjørte oppover tidlig lørdag morgen. Her snakker vi friluft!

Jeg klarer ikke helt å sette ord på det, men fjellet har vært magisk for oss i vinter. Vi har fått familitid, kvalitetstid og vært ute fra morgen til kveld på både langrenn og alpint. Barna elsker det, og vi har virkelig fått utnyttet helgene til det fulle. 

Jeg elsker snø, men merker nå at jeg har fått min dose. Sjeldent vært så klar for sommeren som det jeg er nå (jeg tror jeg sier det samme hvert år). Denne uken skal jeg jobbe med egne prosjekter, plukke styling til Bertine til århundrets stemme, ha en shoot med Bertine og på flere spennende møter med Dailystory. Vi har akkurat signert en heidundranes bra kontrakt, som både vi og samarbeidspartneren vår er veldig fornøyde med. Jeg gleder meg til å fortelle mer om det.