Bare legger!

WOW! London bestemte seg for å hoppe rett til sommer denne uken, med hele 27 grader og sol. Jeg kunne ikke vært mer happy!  Frem med de bare leggene – og takk Gud for at jeg nettopp har vært litt utenlands, for disse leggene hadde vært helt gjennomsiktige uten LA-sola!

Lunsjene denne uken har foregått ute, og jeg må si at kun det faktum alene gjør både humør og motivasjon hakket vassere! Det virker som at alle blir litt mer gira og glad, det har vært en gave å vandre rundt i nabolaget mellom timene mine på skolen. Årets første is er også offisielt konsumert. NAM!

Som nevnt tidligere skal jeg hjem en tur denne helgen, så jeg må vel kanskje ikke legge alle de varme klærne mine på hyllen riktig enda…

Snakkes <3

Skjørt: Isabel Marant Etoile. Sko: YSL. Genser: HM. Veske: Simon Miller.