Vintage-dronningen

Da var det endelig fredag, og det er superdigg! Denne uken har vært utrolig hektisk, ettersom denne og neste er slutten av «term 1» på studiene her i London. Jeg må innrømme at jeg tok meg en litt lang påskeferie, så jeg har hatt en del å ta igjen. I skrivende stund sitter jeg inne på bibloteket mens det er 30 grader ute. Målet er å bli ferdig med flere «essay’s» som skal leveres mot slutten av neste uke. Jeg gleder meg som et lite barn til å få dem ferdig, for da skal jeg på bursdagstur. Jeg var så heldig å få en reise i bursdagsgave av kjæresten min. Vi reiser neste torsdag, og jeg gleder meg stort til palmer, slatvann, kokusnøttvann på stranden, bikini, meksikansk mat og yoga på stranden. Kan du gjette hvor vi skal?

Jeg er helt forelsket i denne vintage Christian Dior-vesken. Jeg er generelt gal etter vintage om dagen (som dere sikkert ha merket). Det føles så bra å kjøpe noe som en annen har hatt glede av før meg. Jeg er helt besatt av 90-tallstrenden som nå er tilbake. La den vare! Jeg har faktisk bestemt meg for å begynne på «Sex & the City» igjen, det er den beste innspirasjoenen som eksisterer!

Ha en tipp topp fredag og god helg! Prøver på hyppigere oppdatteringer fremover!