Denne smoothien er enkel og veldig god, spesielt for de som liker at frokosten ser like instagramverdig ut som på café. Kanskje det også er en bra måte å få litt grønt i kjæresten, barn eller tante også. Den kan pyntes og varieres i det uendelige – alt til hver sin smak. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Frokostsmoothie

  • 1-2 (frossen) banan
  • 1/2 avokado
  • 1 neve spinat
  • 1 neve bjørnebær
  • 1 dæsj nøttemelk

Bland alt sammen i en mixmaster og hell det over i en skål slik at det kan spises med skje. Hvis du bruker frossen banan får det en iskremaktig konsistens – det er veldig godt når det blir varmere i været. Det beste med å ha smoothien i en bolle er å ha på topping slik at man får noe å tygge på, og ikke minst ser det mer innbydende ut.

Toppingforslag: hempfrø (proteinboost som fås kjøpt på iherb eller helsekost), banan, kiwi, gresskarkjerner, gojibær og banan.

 

Ha en nydelig dag!

Bidragsyter

Anette og Susanne Bastviken står bak den grønne bloggen Radical Broccoli. De er alltid på jakt etter inspirerende mennesker, produkter og mat som er i tråd med verdiene de ønsker leve etter, og som kan gjøre havene litt renere og jorda vår til et bedre sted. Denne letingen er vel dokumentert på bloggen, hvor du kan lese om alt fra second hand klær, økologiske produkter og grønn velvære, til deilig plantebasert mat og resirkulering.

Skriv en kommentar