En drømmedag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er lenge siden sist jentene i gjengen har hatt en ordentlig jentekveld. Er det flere enn meg som føler på tidsklemma? Jeg skulle ønske vi i det minste hadde klart å få til en månedelig jentekveld, men alle har det hektisk på hver sin kant og dagene flyr.

I dag følte jeg ordentlig på det, og tok tak. Inviterte til en skikkelig jentekveld før sommeren. Det skal bli bra å catche opp ordentlig før sommerferien.

I dag hadde vi en ordentlig morsom Dailystory dag. AG og jeg hadde bli-ny dager med to flotte damer som trengte en liten fresh-up. Det var så utrolige takknemlige for alle tips og råd de fikk på veien, både når det gjaldt hår, makeup og klær. De ble så flotte begge to, og jeg gleder meg til å vise dere resultatet. Det kommer selvfølgelig her.

I morgen skal jeg selv foran kamera, og skal starte dagen hos AG. Gleder meg!

//skjørt; Ganni (Me and my cousin, Fornebu S), sko; Balenciaga (matchesfashion), skinnjakke; Match/Donna, genser; Designers Remix (Me and my cousin, Fornebu S), veske; Gucci, briller; Louis Vuitton