Grønn salong

Fokuset på miljøet og bærekraftighet i samfunnet blir bare større og større. Vi tenker over hva vi spiser, hva vi bruker av skjønnhetsprodukter, søppelsortering, resirkulering, hvordan vi reiser og mye mer. Det er mer trendy noensinne å være miljøvennlig.

Grønn salong har også blitt en trend. Men hva defineres som en grønn salong? Må alt være 100% økologisk? Helt uten kjemikalier? Nei, ikke helt..

Eco Cult er en salong som har fått stadig mer fokus, rett og slett fordi de er «grønne». Hva gjør Eco Cult til en grønnere salong?

Her er deres produkter.

Eco cert produkter fra BioA+Oe er 97% rent.

Forurensing som sprøytemidler, kjøttproduksjon, drivstoff utslipp, plastikk, overforbruk o.l utgjør en stor del av dagens problem. Hva kan Eco Cult gjøre som bedrift og hva kan du gjøre som forbruker? De små tingene er også viktig.

Alle deres produkter er fri for giftige kjemikalier, men slett ikke alle kjemikalier er giftige eller skadelig for miljøet. Faktisk så trenger vi kjemikalier for at produktene skal holde seg og å fungere. De forhindrer at vi kaster og sløser. Dermed også reduserer overforbruket. De aller fleste ingredienser i deres produkter er økologisk dyrket og renhetsprosenten er svært høy.

Eco Cult tenker grønt så langt det lar seg gjøre uten at det går utover kvaliteten.

Rahua er 95% rent.

Philip Martin`s Hår og Hudpleie er 80-97% rent.

Eco Cult oppfordrer alle til å resirkulere, sortere søppel og å velge økologisk. Vær bevisste. Tenk grønt! Vær TRENDY!

Du finner Eco Cult HER.

//innlegget er ikke sponset.