Snart 17.mai

Processed with VSCOcam with c1 preset

Da var det vår. Endelig! Eller nesten. Jeg er i i alle fall i modus.

Er det ikke rart hvordan det virker som om vinteren aldri skulle ta slutt, men så en dag våknet vi plutselig opp til vår? Jeg synes alltid den kommer så brått på, og kanskje enda mer i år siden det har vært så mye snø. Og plutselig er det 17. mai.

Jeg må sjekke om jeg har har husket å rense bunadskjorten min!

Jeg gleder meg alltid til 17. mai! Alle er går rundt med store smil om munnen og har kledd seg så fint. Man møtes tidlig til frokost for å drikke champagne, noe som så absolutt er right up my alley 😉

Det er flere år siden jeg har holdt et 17. mai-selskap eller en 17. mai-frokost hjemme hos meg selv, men hvert år har jeg mange idéer i hodet om hvordan jeg i så fall ville hatt det.

Jeg fikk uansett lyst til å vise dere noen bilder fra en 17. mai-frokost jeg hadde hjemme hos meg selv for ca fire år siden. Kvaliteten på bildene mine har vel forbedret seg litt med årene, men jeg synes fortsatt at det lille av dekorasjonen jeg husket å ta bilde av var ganske koselig, og jeg hadde forsøkt å lage alle blomsteroppsatsene selv!

Stor stas!