Helg!

Hei fine lesere! Ville bare ønske alle sammen  verdens fineste helg! Min skal tilbringes med mye skolearbeid, mye Acai, og mye trening. Det merkes at sommeren sniker seg på, både på kropp, sjel og fristene på skolen!

Treningsmotivasjonen har ikke vært helt på stell siste tiden, men NÅ skal det tas tak. Ingen trening, ingen energi. Ingen energi, ingen skole. Ingen skole, ingen sommerferie. Med det sagt, har jeg virkelig begynt å like yoga, og prøver å gjøre det innimellom vanlig trening. Hvorfor jeg ikke har gjort dette før, aner jeg ikke. Det føles så digg å stretche ut kroppen på måter jeg ikke trodde var mulig. Ingen tvil om at det skal praktiseres mer fremover, og også utendørs i sommer når været blir hakket kulere.

Det er mye som skal skje på kort tid nå, og midt oppi det hele kommer årets fineste dag, nemlig 17. mai! Og det er sånn jeg liker det. Masse gøy og spennende å gjøre, og det er da jeg er aller mest produktiv. Om ca 5 uker er jeg ferdig på skolen (mest sannsynlig for alltid!?) og det føles helt klin kokos. Hallo til voksenlivet på ekte! Neida, joda.. neida!

( Ja, jeg har ny ryggsekk, og ja – jeg er dødshappy!)

God helg!

Kjole (klippet av og brukt som belte);ZARA – Sko; ZARA – Veske; Chanel