The Standard spa Miami Beach

Det private boutique-hotellet The Standard i Miami er mest kjent for sitt eksotiske spa, med både steam-rom, sauna og tyrkisk hamam. Hotellet ligger på South Beach, bare minutter fra der alt skjer, men er likevel privat nok til at du nesten føler at du er på en ny karibisk øy. Det er spesielt god stemning i barområdet i helgene, og hotellet et perfekt møtepunkt for en solnegangsdrink etter jobb på en fredag, og et sted hvor du kan ringe helgen inn med venner. Jeg elsker det enkle interiøret, de gule detaljene på stolene og parasollene, og i tillegg er menneskene som jobber her superhyggelige og service-mindede.

// English

The private boutique hotel The Standard is best known for its exotic spa, with both steam room, sauna and Turkish hamam. The hotel is located on South Beach, just minutes from where everything happens, but still private enough to make you feel like you are on a new Caribbean island. There is a particularly good atmosphere in the bar area on weekends, and a perfect meeting point for a sunset drink after work on a Friday, to start off the weekend with friends. I love the simple interior, the yellow details of the sun beds and umbrellas, and in addition, the people who work here are very nice and service minded.
Wearing Zero UV// Top – Forever21
Wearing Zero UV// Top – Forever21