Tiril Lunde Refsum

Tiril Lunde Refsum er gründeren bak Oslo Raw. Hun har nettopp lansert kokeboken «Rågodt» med 100 sunne oppskrifter. I disse dager holder hun på med nyåpning på Eger i oslo. Vi bare elsker kakene hennes og har tatt en hyggelig prat med Tiril.

Fortell litt om idéen og selve bedriften Oslo Raw.

– OSLO RAW handler om rå nytelse og om å ta vare på seg selv gjennom naturlig næring og hygge. Vi mener nytelse og nærvær til oss selv er vesentlig for å ha en god helse. Så hvorfor ikke spise kake til frokost? Vi liker å leke med rutinene, og snu opp ned på hverdagens idéer om hva som er rett og galt. Livet er til for å nytes, derfor lager vi godsaker som gjør godt. I blant spiser vi kake til frokost, lunsj og middag – og det er en vilt befriende følelse!

Hvor er dere lokalisert?

– Vi holder til i Oslo, på Adamstuen Torg og åpner på Eger i mai.

Hva er fremtidsvisjonene til bedriften?

– Vi ønsker å utvide både i Norge og i resten av Skandinavia. I første omgang vil vi levere godsaker til flere bedrifter, arrangementer, restauranter og kafeer. I tillegg vil vi åpne flere kafeer. Vi nyter reisen og tar et skritt av gangen.

Har du et godt tips til andre gründere?

Ikke hør så mye på andre, vær tro mot deg selv og aldri gi opp drømmen din.

 

Alle fotos: Line Dammen, hentet fra boken «Rågodt» (Gyldendal Forlag)