Joggedress done right!

I min verden er det svært lite som slår en god joggis, og har ofte fascinert meg over folk som ikke har dette i skapet sitt. Jeg tror jeg med hånden på hjertet kan si at jeg eier like mange joggebukser som jeans. Lite er som å komme hjem etter skole og jobb, og hoppe inn i myke bukser og en digg hettegenser på toppen!

Dette settet fra Line of Oslo er i tillegg kult nok til å ta ut i offentligheten, og for min del perfekt for lange dager på skolen de neste ukene!  Jeg elsker stripen og splitten på buksen, og hetten på genseren er akkurat passe stiv (noe som er viktig for meg). Settet kommer i rosa, rød, grått beige og sort – og i butikk i Juni. Her er det bare å glede seg!

Ha en herlig tirsdag!

 

Hettegenser og bukse: Line of Oslo (kommer snart!) – Sko; Valentino – Veske; Chanel