Sunn kveldssnacks

Her hjemme bruker jeg mye speltlomper både til lunsj og middag. Det brukes til bunn til pizza, til wraps og som erstatning for brød og knekkebrød.  Det passer også perfekt til taco.

En gjenganger er chips av speltlompene. Jeg delte en oppskrift i 2016, og siden da lager jeg chips både jevnt og trutt- Det blir alltid godt mottatt av både av store og små. Det er superenkelt, går raskt og man kan krydre de med akkurat det man ønsker.

Jeg penslet speltlompene med litt olje, drysset over litt salt, spice mix og sesamfrø. Deretter delte jeg hver lompe i åtte, før de ble spredt utover på en bakeplate. De stod i ovnen i ca 5-7 minutter til de var gyldne og sprø.

Jeg valgte å lage guacomole til, men her er det kun fantasien som setter stopper for hva du ønsker å servere til. Både salsa, pico de gallo og rømme/kesam dipp fungerer utmerket.