Ukens frokost: grøt med sjokoladeprotein

På tide med litt grøt-nytt! Denne gangen vil jeg dele en enda mer proteinrik frokostgrøt enn tidligere. Jeg har i mange år trent relativt ofte og mye, og etter at jeg det siste året har valgt å spise betydelig mindre kjøtt og fisk, og for det meste lever plantebasert, har jeg kommet til en konklusjon at det må tilføres litt mer protein enn tidligere for å oppnå de resultatene jeg ønsker! Dette også med oppfordring fra min bedre halvdel, som ikke kan forstå hvorfor jeg ikke har tatt i bruk proteinpulver før nå.

Jeg må jo si at som jente høres proteinpulver litt skummelt ut, og jeg har tenkt at det ikke er for meg. Dette er selvsagt helt feil, og jeg tar meg herved i det. Spesielt ettersom jeg ikke spiser kjøtt. Proteiner er tross alt byggeklossene i kroppen, og skal magemusklene komme til sommeren, er det bare å få i seg rikelig med dette!

Du trenger:

*Havregryn (jeg bruker en kombo av store hele gryn og «rough cutted». Dette for å få litt å tygge i)

*Mandelmelk

*1 egg + 1 eggeplomme

*Whey proteinpulver med sjokoladesmak (jeg har prøvd et plantebasert pulver fra ALOHA)

*1 halv teskje maca pulver

*En skvett vann

Jeg liker at grøten min har litt tekstur, så jeg gir den en runde i pannen fremfor å koke den. Noen synes dette kan bli litt tørt. Jeg putter alle ingrediensene i en panne, foruten eggene, og adder dette til slutt. Veldig enkelt, men veldig godt!

Denne gangen toppet jeg med hempkjerner og bringebær.

Enjoy!