Ikke gå glipp av dette designsamarbeidet

Elsa Hosk teamer opp med BikBok igjen etter fjorårets suksess. Inspirasjonen bak sommerkolleksjonen kommer fra 90-tallets supermodeller og da spesielt Italienske Vogues editorials med Kate, Linda, Naomi, Claudia og Christy i tankene.

Kolleksjonen er en kombinasjonen av cool og glamorøs, fra uformell denim til den lille sorte. “Jeg hadde det veldig gøy med å designe denne kolleksjonen og det har vært en drøm å få muligheten til å skape alle mine 90-talls favorittprodukter. Den er mer glamorøs og feminin enn den første kolleksjonen jeg gjorde, men samtidig morsom og cool “, sier Elsa Hosk.

Med sine svenske røtter er Elsa den perfekte for å designe en fantastisk kolleksjon som passer til den Skandinaviske it-jenta.

Kolleksjonen er den perfekte sommer- garderoben med kule statement produkter som er lette å bære både til hverdag og fest. Kolleksjonen er allsidig og kan styles i utallige kombinasjoner. Nøkkelplagg er de printede kjolene, playsuiten og det romantiske hvite settet med rysjer. Solbrillene med cat-eye shape gjør antrekket komplett.

Kolleksjonen er å finne i utvalgte BikBok butikker.