Moody London

Processed with VSCO with ke1 preset

Langhelgen ble tilbrakt i London. Jeg hadde egentlig gledet oss til en sikkelig vårhelg, med deilig temperatur, utelunsjer og tusling i gatene. Men det hadde ikke London lyst til å by på denne gangen. Uflaks ettersom det hadde vært strålende vær i dagene før jeg kom, og etter at jeg dro… Men men, å kose meg greier jeg alltid! Jeg elsker å sitte og spise god mat, drikke vin og se på alle forskjellige mennesker. Det er noe av det som gir meg mest inspirasjon og glede.

Denne helgen hadde jeg egentlig bestemt meg for å jobbe med litt nye innkjøp til sommergarderoben, men ettersom regnet høljet ned og gradestokken viste lave temperaturer, fristet ikke akkurat kjole- og bikiniprøving. Så det for bli neste gang. Er det andre enn meg som synes det er noe dritt å ta av seg klærne og se ned på en bleik kropp i prøverommet etter en lang og kald vinter?

Vi har egentlig alltid en del faste resturanter vi pleier å dra til når vi besøker London. Det er noe med at det er hyggelig å dra tilbake til det «kjente» når man har bodd et sted en liten periode. Men denne gangen skulle vi prøve litt nytt! Vi endte tilbake på en resturant som heter Sketch, som jeg ikke har vært på 100 år. Det er en veldig kul resturant interiørmessing, men må si jeg ble ordentlig skuffet over sær mat og dårlig service. Restauranten var blitt en sikkelig overpriset turistfelle!

Mine restaurant-anbefalinger akkurart nå:

  • Bo – The Connaught
  • Frokost – Mount Street Deli
  • Lunsj – Cecconies
  • Middag – Isabels

Her er noen SNAPSHOTS fra helgen: