Perfekt tilbehør til grillmaten

Denne salaten er det perfekte tilbehøret til grillmaten. Den er både frisk, søt og syrlig. Jeg elsker koriander, og kunne spist det hver dag. Her om dagen stekte jeg vegetarburger på grillen, og den ble toppet med mango og avokado salat.

Denne salaten spiser vi minimum en gang i uken, og den er vel så populær hos barna (da har jeg chilli i en egen liten skål). Den er fast følge til både sashimi av laks, lakseburgere eller taco med laks. Variasjonsmulighetene er mange. Mango kan erstattes med ananas, ha oppi quinoa om du ønsker en mer mettende salat, eller ha ristede pinjekjerner over om du ønsker litt mer crunsj.

MANGO OG AVOKADOSALAT;

1 Mango

1 Avokado

Rød chilli (alt ettersom hvor sterk du ønsker den)

Koriander

Svarte sesamfrø

DRESSING;

1ss av laken til sylted ingefær (kan sløyfes)

1 ss olje

1-2 ss limesaft

1/2 ss agave

Mango og avokado kuttes i terninger. Ha over koriander og finhakket chilli (eller ringer dersom du vil ha kontroll over hvor kruttet befinner seg). Bland sammen ingrediensene til dressingen, og vend denne inn i salaten. Dryss over svarte sesamfrø.