Gotta love Chimi

God søndag! Denne uken mottok jeg disse fantastisk coole solbrillene fra Chimi Eyewear (lucky me!!). De som følger meg på Instagram har nok fått med seg dette da jeg har brukt dem så og si hver eneste dag! Uanset vil jeg dele dem med dere her inne også, samt informere dere litt om det kule Chimi har fått til med sin siste vår-kolleksjon!

Jeg er uten tvil en megafan av solbriller, og ender svært ofte med å kjøpe dette fremfor andre ting. Solbriller gjør det lille ekstra! Chimi har seks forskjellige modeller, som de tilbyr i ti forskjellige farger. Et helt genialt konsept for meg som har fullstendig beslutningsvegring. Jeg klarer aldri velge bare ett par, og har derfor endt opp med et og annet solbrillepar for mye. Et ptr er aldri nok, og med Chimi så har du faktisk mulighet til å variere! Jeg gikk for modell nr #006, men de andre modellene, feks #004 er også supercoole (må kanskje ha dem i en knæsj farge til sommeren).  Dette er virkelig den perfekte sommerbrille, stylet med en fresh bikini og denimshorts. Yes, please!

Det er så mange morsomme farger, men kjedelig som jeg tydeligvis er, gikk jeg for mørkegrå og grønne. Jeg skal vise dere de grønne senere, men elsker allerede disse mørkegrå. De er litt mer enn vanlig sorte, men ikke helt crazy, og passer til alt! Jeg liker også at de er see-through!

I samarbeid med Chimi har jeg fått gi dere 15% på alle solbriller, ved bruk av koden «JULIE15». Da får dere også fri frakt og retur i hele verden – som i seg selv er en gave, spør du meg! Så her er det bare å gå crazy – det er tross alt søndag!

Enjoy!

Kjøp solbrillene HER!