Sommeruniformen er sikret

Er det en ting som er sikkert er det at sommeruniformen er sikret. Jeg er nødt til å reklamere litt for en god venninne av meg, Camilla Stenberg (les grunderintervjuet om henne HER). I tillegg til å designe noen fantastiske one-of-a-kind kjoler og jumpsuits designer hun også en mer basic linje. En playsuit i svart og hvitt, en nydelige sommerkjole og et superfint sett med skjørt og topp. 

Playsuiten designet hun også i fjor, og ble en bestselger. Den ble revet ut av nettbutikken hennes, og det er derfor ekstra stas at hun i år har laget den i sort. Det er ett av mine favorittplagg fordi den er så anvendelig både til hverdags og til fest. Ikke minst er den kledd, og litt sneak-sexy på samme tid.   

I år har også Me and My Cousin tatt inn deler av kolleksjonen, og som mange av dere sikkert har fått med dere er Me and My Cousin en av mine favorittbutikker. Du finner de på Fornebu S. De vil være de første som får det inn, før Camilla selv får det i sin nettbutikk.

Annema, Margrethe (min nydelige svigerinne) og jeg iført Camilla Stenberg.

//bildene er tatt av lillebror, Jonas Langmo.