Lag sommerens morsomste hatt selv, og det på budsjett.

 

Jeg har sett hatter med påskrevne tekster på forskjellige nettsider, og har vært veldig fristet til å klikke en hjem. Men, jeg må innrømme at jeg synes det er i det meste laget å betale 2500 kr eller mer for en stråhatt med brodert tekst. Jeg bestemte meg for at det var veldig enkelt, og ikke minst budsjettvennlig å lage min egen versjon. Hatten kostet i underkant av 100 lappen. Tråd og strikk kom seg på ca det samme. 

Lille frøken O synes det var morsomt å hjelpe til, og i dyp konsentrasjon broderes det på hatten. Hennes lille stråhatt står for tur neste gang.

Det ferdige resultatet. Et resultat av mamma/Momo sin håndskrift, som er hakket penere enn min. Litt brodering, og med god hjelp av min gode lille hjelper. Hatten er fra H&M og strikk og tråd er fra Panduro Hobby. 

Bidragsyter

Kommentarer

  1. Fjellheim Svar

    Veldig urelevant til denne posten, men holder på å strikke en av genserene dine og lurer på hvor høy du er? Usikker på om jeg skal strikke den litt lenger eller ikke. Jeg er selv 172-173 cm. Takk for alle de fine oppskriftene dine, de er grunnen til at jeg har begynt å strikke 😀

    • linelangmo Svar

      Heisann 🙂 Jeg er 168 cm høy. Så utrolig hyggelig å høre -masse lykke til med strikkeprosjektene 🙂 Klem

Skriv en kommentar