Drømmekjolen på budsjett

Endelig har jeg funnet en kjole tilsvarende drømmekjolen, og det på budsjett. Det er ca 2 år siden jeg skrev om samarbeidskolleksjonen mellom Elsa Hosk og Johanna Dauphin (HER), Lola Rebella. Jeg så en kjole, som jeg aldri har fått ut av hodet mitt. Jeg klikket meg stadig inn på nettsiden til Lola Rebella, for å kunne huke tak i drømmekjolen når den endelig kom for salg. Til min store skuffelse ble jeg alltid møtt på nettsiden med en «Soon to be launched». Det ser ut som om at samarbeidskolleksjonen aldri ble noe av. 

 

Gleden var derfor stor da jeg fikk se en forsmak på samarbeidet mellom Elsa Hosk og BikBok. I denne kolleksjonen kommer det en nesten tilsvarende kjole. Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves sier nå jeg. 

Jeg skal definitivt sitte klar når kolleksjonen kommer online (og også i utvalgte butikker) den 31 mai, for å klikke den hjem.